Ще съм ти благодарен колега ще чакам отговора ти!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV
Collapse
X
-
Колега, какво се случва с колата ти ? Вчера минавах покрай сервиза и видях че е още там.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
имам една 33-ка и днес гледах една за донор,човека и иска 500лв и не знам ,ще си отворя доста работа и двете са 1,7,8-клапана.тази която гледах е доста удряна и в момента е ударена отпред.двигатела бил перфектен,но няма радиатор и нямаше как да я запаля да му чуя мотора.не знам посъветвайте ме дали да се откажа и да пращам и мойта в металекс.мойта е все още в движение ,имам разбита кормилна рейка,предно стъкло счупено,седалките ми се изтърбушиха и др.alfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
alfa 33 1.7 IE 92гд.
alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
lancia delta 1.9td 99гд.
Comment
-
май ще я взема,лятото с това ше се занимавам,сега карам ланча делта дизел,но нешо все ме тегли към алфичката,като боксера няма друг моторalfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
alfa 33 1.7 IE 92гд.
alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
lancia delta 1.9td 99гд.
Comment
-
Първоначално публикувано от daka9011 Покажи съобщениеКолко ще струва основен ремонт само на двигагеля на alfa romeo 33 1.5IE. Поне някаква ориентировачна цена ?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от daka9011 Покажи съобщениеКолко ще струва основен ремонт само на двигагеля на alfa romeo 33 1.5IE. Поне някаква ориентировачна цена ?
Тоя по-горе, дето ника му е в зелено е нашата гордост!
Тоест мода ни!
От сега ти казвам да го гледаш под лупа!
Тука нормални няма, включително и началството!
Смисъла на бръщолевенията ми е, че трябва да се дешифрират постовете на Боби!
Конкретизирай на какво дередже е мотора, тоест изминати километри, хлопа не хлопа, гори масло, трака или просто петела е накарал кокошките да снасят в нея...
Чак тогава ще можем да ти дадем смислени съвети.
Сега само си чатим.
И още нещо!!!
Снимай каквото ти падне от нея!
Колкот повече, толкова по-добре!
С колкото по=-голяма резолюция са, толкова повече ще видим, а това е право пропорционално на "Ценните" съвети, които ще се изсипят!
Мисля си, че ще се справиш с чаркове за около 250-300 лева!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМисля си, че ще се справиш с чаркове за около 250-300 лева!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеСтига, бе те само буталата (ако въобще се намерят нови за 1.5) са близо 800 лв.
То ако е за бутала, по-добре друг мотор!
А за 300 евро в Серрес ще му турят хем бутала и лагери, хем и главите ще му оправят!
Аз от "у нас" само антифриз и лампи на стоповете купувам!
Едит: и понещо друго, ама...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment